Kamis, 15 Maret 2012

Berbahagialah :)



This story is the last part at the end of #Rantaicerita #Seandainya
Cerita berantai ini ditulis oleh 20 orang blogger yang sebagian dari mereka tidak saling kenal.


Tulisan ke-19 dari #RantaiCerita #Seandainya dapat dilihat di @bejanawaktu dan disini :)
As the last writer, I have to imagine #Seandainya @phenyukerooo menjadi @mbitmbot #RantaiCerita

Happy reading <3

based on my imagination :D

-----------------------



(: Karenanya marilah kita bergembira :)




Tatapan matahari menyeruak masuk jendela kamarku, hhh sudah pukul tujuh pagi rupanya..
matahari ini nakal! Seenaknya saja membuyarkan lamunanku pagi ini.

Notebook, secangkir kopi, dan laporan tugas mahasiswa.

Membuatku enggan beranjak dari peraduan ini. Aku malas tapi aku lapar . . .

Aliran air membasahi tubuhku, aku ingat torehan luka yang dia buat disetiap jengkal tubuh ini.

I’m sick, but who cares?
-------------------------------

I love my room, I love my class, my students, and my passion.

Ini sudah kesekian kalinya aku berdiri di hadapan mahasiswa dan menyamakan persepsi, persepsi tentang PR yang terkadang ku anggap kurang masuk akal.

Public Relations is not only about the brand and the campaign, hey! Pfffffffffffffffffttt

What do you think with all that junk?

It feels so hot when the students discuss and ask question. Hotter when the laziest student try to messed up the discussion with silly question or unrelated topic, WTH!

Ok, I think my mood is up and down today, PMS ruin my day. Hhh

Can you give me a food monster?

-------------------------------

1 message received
Hai Git! Give me a call at a lunch time :)


“Hallooooooo….”

“Hallo ta, where are you now?”

“Hemmm, im going to somewhere to have lunch”

“Owww.. with someone special ya?”

“Nope, just with my lovable notebook and the paper student”

“Can we meet? Or have short chit chat on skype?”

“Aduh gue males deh ta skay-pi-an, udah lo kesini aja deh ngobrol langsung”

“As I said before, where are you now?!!”

“I’ll text it, but I just have three hours spare time”

“It’s ok!”

“Hmm, see you soon”

1 message delivered

-------------------------------


She's the one who can make my day more colourful

She's the best supporter who can make my life worth it

She's my chairmate

Sometimes she's nice and very nice, but . . .

here she is

Someone shout my name

“GITAAAAAAAK”

“Hey! What’s going on?”

“You still the last Gita I’ve ever meet, the to the point person!”

“Yayaya, quickly, what do you want from me? What’s the matter?”

“I want to tell it, but I guess it will hurts you so much, errr”

“Ok, I don’t have more time because you’re coming late, akan lebih sakit mungkin kalo ngga dikatakan sekarang. So?”

“Gita, ini kabar bahagia buat aku, tapi mungkin ini akan menjadi berita buruk buat kamu. Aku akan menikah git, I proposed to the person you'll ever love. Hurts?”

"Hemmh, congrats girl :)"

"Thank you git! :* "


-------------------------------


Kamu tau bagaimana berada di situasi ku yang sekarang?

As i said before . . .

She's the one who can make my day more colourful with this pain now :)

Sometimes she's nice and very nice, but . . .

Hurts?

Mad?

Desperate?

Cry?

Bershower?

I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.





















Posting Komentar